Carta de temporada

A La Roca de Sobremunt, l’elaboració de la carta amb productes de proximitat i temporada ha esdevingut una de les nostres prioritats des de l’inici de l’activitat. En aquest sentit, estem convençuts que, en la mesura del possible, l’elecció de productes agrícoles i ramaders produïts a la comarca o al país contribueix a:

-La subsistència i viabilitat dels petits productors del territori.

-Millorar el medi ambient i contribuir a l’alentiment del canvi climàtic.

-Conscienciar al consumidor que el valor del producte no tan sols ve donat pel seu preu sinó també pel significat que aquests li reconeixen a través de conèixer-ne el seu origen i els mètodes de producció.

Per tant, entenem la nostra cuina com un plaer i una presa de consciència i responsabilitat. Moltes gràcies, doncs, als productors que ens serveixen per la qualitat dels seus productes i, a la vegada, a totes aquelles persones que ens fan confiança entaulant-se de tan en tan al nostre menjador!


CARTA D'HIVERN
_________________________________________________________________________________


                    Primers plats:
  • Amanida catalana amb embotits del Lluçanès
  • Xató: escarola fresca, bacallà esqueixat i dessalat, tonyina, olives arbequines i negres, pebrot escalivat i salsa de romesco
  • Crema de verdures de temporada amb encenalls de pernil i formatge parmesà
  • Trinxat de col i patata amb botifarra negra esparracada
  • Llenties estofades amb xoriço, botifarra negra i cansalada
  • Canelons d'escalivada amb formatge blau
  • Macarrons amb sofregit de la Montse i beixamel gratinats
                   Segons plats:
  • Pilotilles de La Roca
  • Galta de porc desossada a la cassola
  • Magret d'ànec a la brasa amb puré de poma
  • Peu de porc a la brasa amb guarnició
  • Xai de Perafita a la brasa amb guarnició
  • Conill guisat amb vi ranci i picada d'avellanes
  • Calamarsets estofats amb pèsols i carxofes
                  Postres:
  • Pastís de xocolata casolà amb crema suau de canyella
  • Pastís de formatge artesà amb codonyat d'Alpens
  • Nyoca amb xarrup de moscatell
  • Duo de sorbets de fruita segons temporada
  • Flam d'ou de la casa, amb nata
  • Crema de taronja amb encenalls de xocolata negra
  • Fruita del temps

*També oferim la possibilitat d'escollir llesques de pa amb tomàquet del Forn de Cal Pujals de Sant Boi amb embotits del Lluçanès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada