-La subsistència i viabilitat dels petits productors del territori.
-Millorar el medi ambient i contribuir a l’alentiment del canvi climàtic.
-Conscienciar al consumidor que el valor del producte no tan sols ve donat pel seu preu sinó també pel significat que aquests li reconeixen a través de conèixer-ne el seu origen i els mètodes de producció.
Per tant, entenem la nostra cuina com un plaer i una presa de consciència i responsabilitat. Moltes gràcies, doncs, als productors que ens serveixen per la qualitat dels seus productes i, a la vegada, a totes aquelles persones que ens fan confiança entaulant-se de tan en tan al nostre menjador!
CARTA D'HIVERN
_________________________________________________________________________________
Primers plats:
- Amanida catalana amb embotits del Lluçanès
- Xató: escarola fresca, bacallà esqueixat i dessalat, tonyina, olives arbequines i negres, pebrot escalivat i salsa de romesco
- Crema de verdures de temporada amb encenalls de pernil i formatge parmesà
- Trinxat de col i patata amb botifarra negra esparracada
- Llenties estofades amb xoriço, botifarra negra i cansalada
- Canelons d'escalivada amb formatge blau
- Macarrons amb sofregit de la Montse i beixamel gratinats
Segons plats:
- Pilotilles de La Roca
- Galta de porc desossada a la cassola
- Magret d'ànec a la brasa amb puré de poma
- Peu de porc a la brasa amb guarnició
- Xai de Perafita a la brasa amb guarnició
- Conill guisat amb vi ranci i picada d'avellanes
- Calamarsets estofats amb pèsols i carxofes
Postres:
- Pastís de xocolata casolà amb crema suau de canyella
- Pastís de formatge artesà amb codonyat d'Alpens
- Nyoca amb xarrup de moscatell
- Duo de sorbets de fruita segons temporada
- Flam d'ou de la casa, amb nata
- Crema de taronja amb encenalls de xocolata negra
- Fruita del temps
*També oferim la possibilitat d'escollir llesques de pa amb tomàquet del Forn de Cal Pujals de Sant Boi amb embotits del Lluçanès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada